Formular de incarcare – descarcare deseuri nepericuloase A4. Contract number, Contract ID, Goods and services contracted, Contract status, Contract start date, Contract end date, Amount. formular-incarcare-descarcare-deseuri-nepericuloase/ T+00

Author: Bralrajas Dousida
Country: Lithuania
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 9 November 2008
Pages: 467
PDF File Size: 10.33 Mb
ePub File Size: 17.24 Mb
ISBN: 363-3-70339-778-4
Downloads: 26959
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Doukree

Executantul este edseuri i obligat s ntocmeasc un plan de msuri, vizat de beneficiar, privind msurile de protecie pentru eventualele lucrri din apropierea instalaiilor aflate sub tensiune. Se stabilesc de executant pentru: Verificri n vederea punerii n funciune: Se va avea in vedere controlul emisiilor de poluani n mediu, supravegherea calitii factorilor de mediu i monitorizarea activitilor destinate proteciei mediului cu ajutorul dotarilor i in concordan cu msurile specifice protectiei mediului.

Pe parcursul execuiei lucrrilor neperixuloase vor respecta ntocmai prevederile proiectului de execuie, ale standardelor i normativelor n vigoare.

Fixarea pe suporii metalici se va realiza cu uruburi i piulie aferente. Fiecare suport de transformator se va lega prin dou benzi de OL de 40×5 mm2, la cte o band a reelei de egalizare a distribuiei potenialelor.

Legturile la instalaia de priz de mpmntare se va realiza astfel: Se respecta cu strictete succesiune realizarii masurilor tehnice.

TSI-urile au grupa de conexiuni Dyn5. Executantul este responsabil si nepericuloaae sa asigure realizarea constructiilor provizorii necesare desfasurarii n conditii optime a executiei lucrarilor, activitatii de supraveghere, precum si depozitarii temporare a materialelor necesare realizarii prezentului proiect. Dispecerii se supun procedurii de autorizare.

Memoriu as-built – Vol.I Cp Bailesti

Personalul cu funcii de conducere ef de echip, maistru, ef de lot, ef de secie, ef de antier rspunde de asigurarea dotrii, controlului i instruirii personalului n subordine. Msuri specifice pentru lucrri n instalaii aflate sub tensiune: Suporii de susinere a ntreruptoarelor sun puse la dispoziie de ctre furnizorul echipamentelor.

Adncimea de spare a anului va fi de 1m. Documente care au stat la baza elaborrii lucrrii Au fost identificate, printre altele, situaii care ar putea determina prezena simultan sau succesiv pe antier a mai maultor firme sau a unor executani independeni, i msurile aferente de prevenire care deriv din astfel de situaii.

  LEI 11441 PDF

La proiectarea, realizarea i alegerea materialului i a dispozitivelor de protecie trebuie s se in seama de tipul i puterea energiei distribuite, de condiiile de influen externe i de competena persoanelor care au acces la pri ale instalaiei. S-a presupus, de asemenea, c n cazul n care activitatea de lucru se desfoar n aceleai condiii de mediu ca i activitile de zi cu zi, sau oricum n condiii similare acestora, riscurile existente pot fi considerate acceptabile, fr adoptarea unor msuri de prevenire i protecie speciale.

Participanii la fazele de urmrire a calitii lucrrilor vor fi anunai de ctre executant, fie direct, fie prin intermediul beneficiarului.

art of assembly language programming by randall hyde pdf converter

Msuri generale de nepwriculoase a antierului. Memoria – Pescante Giratorio Rev. Dimensiunile de gabarit, modul de prindere pe suport, bornele de nalt tensiune i de legare la pmnt se gsesc n plana ataat. Contorizarea energiei electrice se va face pe fiecare circuit pentru energia activ i reactiv ntr-o singur direcie.

Lucrrile de nlocuire a cutiilor de cleme se vor face cu scoaterea de sub tensiune a circuitului la care se lucreaz. Celulele de msur se vor echipa cu terminale numerice de comand- control, protecie cu funcii SCADA incluse. SITE To ensure the functioning of the site, we use cookies.

Carcasele dispozitivelor de acionare, cutiile de cleme i cofretele se vor lega la priz printr-o singur band de OLZn 40×4 mm2. Your consent to our cookies if you continue to use this website. Impactul asupra calitii mediului Lucrrile ce se execut nu au impact negativ asupra mediului nconjurtor, pstrnd dezeuri acelai timp aspectul urbanistic al zonei. Descrctoarele se racordeaz la bornele de 20kV ale transformatoarelor de putere i se vor monta pe un suport metalic avnd nlimea de aprox.

Legarea la pmnt a fiecrui descrctor se realizeaz ntre borna special prevzut constructiv la baza acestuia i suportul su metalic prin intermediul contorului de nregistrare a descrcrilor, conform planului de montaj mai sus menionat. Utilajele folosite vor avea verificrile impuse prin legislaia n vigoare.

  8255 PROGRAMMABLE INTERVAL TIMER PDF

art of assembly language programming by randall hyde pdf converter – PDF Files

Surse de ap, energie electric, gaze, ci de telecomunicaie Sursele de ap, energie electric i ci de comunicaie vor fi asigurate prin racorduri provizorii la instalaiile existente n incinta staiei.

Tabel centralizator de valorificare i reciclare a deeurilor rezultate din demontri U. Lucrrile din prezentul proiect constau n lucrri de turnare fundaii noi n incinta staiei kV pentru aparataje si echipamente electrice.

Legtura dintre descrctor i contor se realizeaz prin intermediul unui cablu special, iar de la contor la suport printr-un conductor flexibil de cupru cu seciunea de minim 70mm2. Uile i porile mecanice trebuie s funcioneze fr s prezinte pericol de accidentare pentru lucrtori.

Dup efectuarea fiecrui test se vor ntocmi buletine de msurtori i ncercri care vor fi centralizate i semnate de ambele pri; acestea vor servi ca documente de eviden a fiecrui test pn la elaborarea raportului final.

IPSSM 01 31 10 2012 Final Rev 0 PDF

Dac nu exist asemenea ncperi, alte faciliti trebuie s fie puse la dispoziie personalului pentru ca acesta s le poat folosi n timpul ntreruperii lucrului. Aceast msur se va realiza prin folosirea extinctoarelor i a surselor ihcarcare ap din mprejurimile lucrrii.

Leziuni ale aparatului auditiv Utilizarea echipamentelor care produc cldur. Pentru recepia montajului echipamentelor primare se vor efectua: Recepia lucrrilor de montaj se va realiza n conformitate cu cerinele ISO Controalele de calitate pe antier se realizeaz pe parcursul montajului i la terminarea acestuia de ctre ntreprinderea de montaj mpreun cu reprezentantul beneficiarului.